Sofie Vranckx maakte een paar jaar geleden de grote overstap van middelbare leerkracht naar één van de meest gewaardeerde ‘artist handlers’ / ‘stage managers’ in België. Deze sterke vrouw straalt wilskracht en eerlijkheid uit, waardoor ze in een mum van tijd naar de top klom. Sofie Vranckx heeft gewerkt voor grote namen in de muziekwereld, waaronder: Jeff Mills, Pukkelpop, Tomorrowland, Aftrsun, Cherry Moon en nog veel meer!

Haar tattoo verhaal: Mijn eerste tatoeage was het ‘Antwerpse Handje.’ Die heb ik aan de binnenkant van mijn pols heb laten aanbrengen. Ik had er goed over nagedacht en heb de tattoo op de ‘Clit Clap Street Party’ laten zetten. Dat ik pas op latere leeftijd in de stad ben komen wonen was de reden van de tattoo. Ik heb hier in ’t stad een aantal goed en slechte ervaringen opgedaan maar de goede ervaringen domineerden, ‘het was echt thuiskomen in Antwerpen’. Ik moest dit op mijn lichaam eren met een tatoeage’.

Sofie Vranckx

Artist Handler & Stage Manager