Gino Maes

Ik ben een gepassioneerd kapper/ondernemer die een duidelijke visie heeft van waar hij naartoe wil. Persoonlijk ben ik heel spiritueel aangelegd en ga bijna altijd op mijn gevoel af!

Tattoo verhaal:
De tattoo op mijn hand is van grote betekenis. Op mijn rechterhand staat de naam van mijn overleden stiefvader. J.Hendrickx (Jozef Hendrickx) De man heeft grotendeels van mijn opvoeding op zich genomen en mij normen en waarden geleerd, waardoor ik een gigantisch respect voor hem heb ontwikkeld. Op een gegeven moment werd hij gediagnosticeerd met kanker en ging het vrij snel achteruit met zijn gezondheid. Ik wilde hem mijn respect tonen dmv van zijn naam op mijn hand te zetten. Toen ik hem de tattoo liet zien zag ik een grote fierheid in zijn ogen, een blik dat ik nooit zal vergeten! 

Waar:
Ik heb Warren (Moris) de situatie uitgelegd ivm de tijdsdruk die er op dat moment was en hij heeft mij die dag nog een plekje geregeld, wat voor mij uiteraard een enorme waarde had. Vanaf toen heeft enkel Warren mij nog getatoeëerd .

Future:
Ik ga zeker nog tattoo’s laten zetten, maar ben altijd heel doordacht als ik iets laat zetten, ik ben van nature een enorme twijfelaar tenzij ik iets ECHT wil en zal ik nadien ook nooit spijt hebben.

Tips:
Think before you ink!#wecareaboutyourstory #wecareaboutyourtattoo #ta2lab #respect #tattoo #tattoolovers #tattoostories #tattoocare #community #stories #tattoos #realpeople #ink #Moris #envy #betekenis