Wanneer werd Liberty Tattoos opgericht en vanwaar de naam?
Liberty Tattoos werd opgericht in 2013 en de shop is op dit moment gelegen in de Zand 5, vlakbij de voetgangerstunnel. Hun allereerste shop zat in de vrijheidstraat vandaar kwam ook de naam Liberty Tattoos.

Wie zijn de mensen achter Liberty Tattoos?
Jordy Sol (eigenaar) en zijn kompaan Vincent Varewyck zijn geboren en getogen in Antwerpen en van jongs af gepassioneerd door tattoos. Jordy heeft zijn skills geleerd van een oude rot in het vak en Vincent heeft een speciale opleiding gevolgd.

Wat is hun handelsmerk?
Bij Liberty Tattoos kan je alle tattoo stijlen kiezen, maar hun voorkeur gaat naar de klassieke traditionele tattoo stijl en tribal.

Op welke tattoos zijn jullie bijzonder fier?
Jordy: “Ik ben wel trots dat ik het tekenfilmfiguur Popeye op de arm van mijn grootvader mocht zetten.”
Vincent: “Ik ben bijzonder trots op elke rugtekening die ik op klanten mag tatoeëren.

Heb jullie een leuke anekdote voor ons?
Jordy: Ik heb de namen van mijn 30 vrienden, die aanwezig waren op mijn vrijgezellenfeest, op mijn achterwerk laten tatoeëren (lach)
Vincent: mijn eerste tattoo, de “A” van Antwerpen, heb ik op mijn eigen hand gezet.

Wat vinden jullie van het “Antwerps handje” tattoo concept?
We zijn blij dat we mogen meedoen aan deze samenwerking met Ta2lab en Antwerpen Koekenstad. We vinden het concept een super leuk idee. We merken het aan de extra boekingen die binnenkomen.

Wil ook jij je sessie boeken voor een Antwerps handje tattoo by Liberty Tattoos, ga dan naar deze link:http://bit.ly/antwerpsehandjesbylibertytattoos * de plaatsen zijn beperkt

Liberty Tattoos
Antwerpen Koekenstad
Visit Antwerp
Ta2lab Tattoo artist community

#Libertytattoos #tattoos #antwerpen #community #shopannoucemend #collad #story #realpeople #visitantwerp #ta2lab #artist #antwerpenkoekenstad #tattoostories #tattooshop #wecareaboutyourstory #event #happening #identity