Jaouad Alloul is een mooie jonge Arabisch-Belgische jongen die in Antwerpen woont. Hij is een trotse gay artiest, gastheer en zanger. Zijn missie: “Mensen samenbrengen via kunst en dialoog”. Je hebt hem waarschijnlijk met hart en ziel zien optreden, zingen of acteren. Wil je meer weten over Jaouad? Bekijk de aflevering van @de afspraak op @vrt.be via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=cfjY06eDOmM

Tattoo verhaal: ‘Ik heb de Arabische dolk laten tatoeëren nadat mijn hart was gebroken. Ik voelde me zo eenzaam, maar dat kwam niet door ‘hem’. Ik voelde vooral de behoefte om mijn familie, met wie ik al een tijdje geen contact meer had, te zien. De dolk is een symbool van pijn. De mensen zijn erg weerbaar, we kunnen zelfs een dolk in het hart plaatsen, maar de mentale marteling houdt ons tegen in het leven.’

Jaouad Alloul
performer, host and singer