Wanneer werd Monarchy Tattoo opgericht en vanwaar de naam?
Monarchy Tattoo opende op 5 november 2014 de deuren 2014 in de Jezusstraat en is onlangs verhuisd naar de Sint Jacobsmarkt 59, Antwerpen. Galen (eigenaar) wou dat de naam herkenbaar was en in elke taal uitspreekbaar.

Wie zijn de mensen achter Monarchy Tattoo?
Galen zit al 18 jaar in het vak en samen met zijn andere 2 collega’s Francisco en de zweed Björn runnen ze de shop. Ze zijn allemaal in de leer gegaan bij een erkende tatoeëerder.

Wat is hun handelsmerk?
Ze werken vooral op maat en kunnen alle stijlen uitwerken. De hele begeleiding van en tot een tattoo is wat ze heel graag uitvoeren. Ze worden vooral geïnspireerd door de romantiek

Op welke tattoos zijn ze bijzonder fier?
Er waren 3 opdrachten die heel speciaal waren voor Galen omdat ze heel intens waren en veel detail vereisten en soms op een moeilijke plaats gezet moesten worden. Bekijk de foto’s op onze facebook pagina : https://www.facebook.com/ta2lab/ (Cleopatra, Leeuw, Go)

Heb jullie een leuke anekdote voor ons?
Galen heeft het logo van zijn eigen shop op zijn rechter onderarm getatoeëerd als eeuwig aandenken.

Wat is hun connectie met Antwerpen?
Galen is opgegroeid in de rand van Antwerpen en heeft met zijn Tattoo shop gekozen voor Antwerpen omdat het een niet al te grote stad is.

Wat vinden jullie van het “Antwerps handje” tattoo concept?
Toen we de vraag kregen of we wilden meedoen keken we er naar uit omdat we het een super leuk initiatief vinden.

Wil ook jij je tattoo sessie boeken voor een Antwerps handje bij Monarchy Tattoo, ga dan naar deze link:
http://bit.ly/antwerpsehandjesbymonarchytattoo
* de plaatsen zijn beperkt

Monarchy Tattoo
Antwerpen Koekenstad
Ta2lab
Visit Antwerp

#monarchytattoo #visitantwerp #antwerpattitude #work #tattoo #tattooartist #design #ta2lab #newtattoo #events #life #newevent #identity #antwerpsehandjes #firsttattoo #story #interview #tattoostories #tattooshop #announcement #artist #antwerpenkoekenstad #belgium #antwerpencity #antwerpen