Leni Dictus is leerkracht lichamelijke opvoeding en sportcoach. Haar leven is sportief ingedeeld, ze houdt ervan om bezig te zijn en geniet er met volle teugen van. 

Haar tattoo verhaal
Ik heb voor mijn arendsveer gekozen omdat deze bij mijn totem hoort. Van mijn 6 tot 20 jaar heb ik in de scouts gezeten, waarvan de laatste 4 jaar leiding. Hier heb ik zo’n mooie ervaringen en herinneringen opgedaan, deze wilde ik voor altijd dicht bij mij hebben. Daarnaast ben ik verschrikkelijk trots op de betekenis van de arend. Dit ben ik!

Het was voor mij geen moeilijke beslissing om een tattoo te zetten want mijn ouders hebben beide tattoo’s en dit moedigde me sterk aan. Het was enkel even denken wat ik wou plaatsen. Op dit moment wil ik graag samen met mijn mama een volgende tattoo zetten. 

De tips die ik heb voor mensen die een tattoo willen. Heb je een mooie herinnering of moment dat je je hele leven wil koesteren: “Laat dan die tattoo zetten! Luister niet naar anderen en doe waar jij je goed bij voelt”. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad en vindt mijn lichaam enkel mooier geworden. Beslis wel niet hals over kop, denk heel goed na wat je wilt zetten. Mijn volgende tip is: plaats een tattoo tijdens de herfst of winter want je mag niet in de zon. Zodra het helemaal genezen is kan je wanneer de zon schijnt pronken met je nieuwste aanwinst.

#wecareaboutyourstory #wecareaboutyourtattoo #ta2lab #totem #tattoo #tattoolovers #tattoostories #tattoocare #community #stories #tattoos #realpeople #ink