TA2LAB SESSIONS

Ben je op zoek naar een onvergetelijke experience op jouw event?

Dan is een Ta2lab sessie misschien wel die extra beleving waar jouw bezoekers op zoek naar zijn. Tattoos zijn niet meer weg te denken in onze 2020 samenleving. Tattoos zijn een verhaal, herinnering, boodschap gebeurtenis of gewoonweg een stukje kunst.

Veel mensen voelen zich net om die reden aangetrokken om een tattoeage te plaatsen op hun lichaam. We merken dat een Ta2lab tattoo sessie het uitgelegen moment is voor vele mensen. Wij zoeken de beste locale tattoo artiesten en zorgen voor de hele organisatie & productie op je event. Ta2lab draagt kwaliteit, hygiëne & verzorging hoog in het vaandel zodat je bezoekers met een mooi resultaat en tevreden naar huis gaan.

OVER TA2LAB SESSIONS

 

Ta2lab is een jonge Belgische onderneming (start-up) die van tattoos en de hele leefwereld er om heen houdt. TA2lab is in de eerste plaats een aftercare product voor de verzorging van de pas getattoeëerde huid. Een goede verzorging van een tattoo is fundamenteel voor een liftetime goed resultaat. Tijdens een ta2lab sessie informeren we de klanten over het tattoo aanbod, de ver- en nazorging, gaan we een gesprek aan met de klant over zijn bewuste keuze en volgen we procedures volgens de Belgische wetgeving zodat klachten vermeden worden. Met andere woorden geen stress voor jouw organisatie.

Blije gezichten, leuke reacties dat is wat we op onze ta2lab sessie hebben mogen ervaren. De sessies waren tot nu toe een groot succes, zowel voor de opdrachtgever, de klant als voor de locale tattoo artiesten. Een winwinwin-model waarbij alle partijen er positief uitkomen. Ben jij als merk op zoek naar die extra beleving op je event, wil jij locale artiesten steunen, wil jij ook blije gezichten zien op je event? Neem dan zeker contact met ons op.

VOORDELEN VAN EEN TA2LAB SESSION

 Lifetime marketing van je brand
 Extra beleving op je evenement
 Trendsetting

Blije en tevreden klanten
Support locale artiesten
Veilig (professioneel & hygiënisch)

Stuur een mail naar hello@ta2lab.com.

TA2LAB SESSIONS

19

December

2020

Kerstmarkt in het Stadpark

25

January

2020

Chiness New Year’s Eve

Antwerpen

31

December

2020

Kompass New Year's Eve Gent

6

Maart

2020

 

Laat een Antwerps handje tattoeëren tijdens Chocolate Week

 

25

January

2020

Girls Like Techno

Antwerpen